Despre noi

Firma Medical Centrum

Medical Service Centrum este o firma cu capital privat integral romanesc, infiintata in 1997. Pornita ca si asistenta medicala la domiciliu-deficitara a reusit sa dezvolte un sistem medical modern cu variate specialitati ce vine in intampinarea nevoilor pacientului.

Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de “SC Medical Service Centrum SRL” Arad pe piata de profil din Arad.

Misiunea noastra

Scopul Departamentului de Medicina Muncii din cadrul Medical Service Centrum Arad este acela de a oferi consultanta de specialitate societatilor cu care se afla in contract, implementand astfel normele legale in vigoare in ceea ce priveste controlul medical periodic, de angajare, de adaptare si de reluare a muncii angajatilor, conform Codului Muncii - Legea nr. 53 / 2003, Legii Protectiei Muncii nr. 90 / 1996, Ordinului MMSS nr. 508 / 2002 si Ordinului MSF nr. 933 / 2002.

Bine ai venit la Medical Centrum

Ne bucuram ca ati ajuns pe website-ul nostru. Va asiguram ca puteati avea incredere in serviciile pe care le oferim. Daca veti apela la noi, va promitem ca vom avea mare grija de sanatatea dumneavoastra.